Awakening Europe

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Van 14 t/m 17 juli vindt het grote evenement Awakening Europe | The Call Back in Ahoy Rotterdam plaats in samenwerking met veel kerken, gemeenten en organisatie.

Vanuit de hele wereld zullen duizenden christenen naar Rotterdam komen om samen God te aanbidden, te evangeliseren in de grote steden van Nederland en te worden bekrachtigd door een groot aantal internationale en nationale sprekers.
Het evenement is de afgelopen jaren in verschillende Europese steden gehouden (o.a. Wenen | 2019, Praag | 2017, Stockholm | 2016).

Voorafgaand aan de conferentie is er van 11 t/m 13 juli een outreach in Rotterdam. Na de conferentie is er van 20 t/22 juli ook een outreach: Call Back City Amsterdam. Bij deze outreaches zullen duizenden christenen de straat op gaan.
Awakering Europe is onderdeel van GODfest Ministries.

Wat is The Call Back? Honderden jaren lang brachten zendelingen het evangelie vanuit Europa naar de uiteinden van de aarde. Mannen en vrouwen gaven alles op als pioniers en als gevolg daarvan reisde het goede nieuws  generaties lang ons leven binnen. Nu heeft juist het continent dat deze mensen heeft uitgezonden zelf Jezus weer zo hard nodig. Het is een visie die God de leiders gaf om in de zomer van 2021, mensen van over de hele wereld terug te roepen naar Europa, mensen die Europese wortels hebben, evenals degenen die een hart voor dit continent hebben.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI