TeenStreet Summercamp

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

“Elk TeenStreet evenement is uniek, omdat wij God altijd weer op een nieuwe manier tegenkomen. We ontmoeten nieuwe mensen, delen onze ervaringen en hebben heel veel plezier.”

Van 4 tot en met 8 augustus komen in Twente zo’n 500 tieners samen in een zomerkamp om de pure liefde van Jezus te kunnen ervaren.
Het thema is dit jaar Named. Known by Him, Named by Him, Sent by Him. God kent je door en door en je bent zeer gewild door Hem. Hij heeft grote plannen met jou! 

Vijf dagen lang worden de tieners toegerust om Jezus te volgen en te groeien in hun relatie met Hem.
Het interactprogramma is boordevol diepgang, gezelligheid en sportiviteit! Er zijn gave workshops, zoals fine art, kickboksen, lasergamen, how to share the gospel, songwriting, bootcamp, een outreach en een GAG-run. En er is een nieuw onderdeel: live worship sessions door verschillende artiesten.
De tieners worden ingedeeld in een small group en krijgen voor het hele event een eigen coach! En in heel Europa volgen tieners uit meer dan 20 landen hetzelfde programma.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

De wereldwijde tienerbeweging TeenStreet is onderdeel van Operatie Mobilisatie. TeenStreet is een plek waar tieners leren om een discipel te zijn van Jezus. Tieners maken een verschil in deze wereld als zij Jezus kennen en hun geloof gaan delen met de mensen om hen heen.

Volgens alle overheidsmaatregelen kan TeenStreet een veilig en verantwoord kamp organiseren. (12 juli 2021)

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI