Door God geroepen voor deze studie

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op een zaterdagochtend eind januari zijn zes studenten van het Evangelisch College bij elkaar. Op de vraag hoe ze hier bij terecht gekomen zijn, geven ze alle zes aan dat ze hebben ervaren dat God hen riep om een opleiding te gaan volgen, waarin ze zich konden verdiepen in zijn Woord en toegerust zouden worden voor een taak in zijn Koninkrijk.

Eén van hen is een 34 jarige leerkracht en jongerenwerker en op dit moment is ze derde jaars cursist aan de ETS-Bijbelcursus. “Door het hele verhaal van de Bijbel te ontdekken, leer ik God beter kennen.” Tien jaar geleden kwam ze na het volgen van een Youth-Alpha tot geloof. Nu is ze één van de leiders in een netwerk van groepen jongeren die om de week bij elkaar komen om na te denken over het christelijk geloof.
Ze ervaart de ETS-Bijbelcursus als zeer waardevol voor haar eigen geloofsleven en voor haar leidinggevende rol in het jongerenwerk. “Door deze cursus word ik gevoed met Gods Woord, wat mij helpt om radicaler Jezus te volgen.”

Het Evangelisch College is een organisatie die zich door een veelzijdig studieaanbod inzet voor Bijbel(getrouw)onderwijs in heel Nederland.

TAEvangelische Theologische Academie► Bijbels- en theologisch onderwijs op hbo-niveau
EPSEvangelisch Pastoraal Studiecentrum► opleiden en toerusten van pastoraal werkers
ETSEvangelische Toerusting School► de Bijbel leren kennen, begrijpen en toepassen

Op dit moment volgen ruim 1.500 studenten en cursisten een studie aan het Evangelisch College. Al die christenen worden toegerust vanuit Gods Woord, zodat zij het geleerde kunnen uitleven en uitdragen in hun omgeving.
Heb jij ook het verlangen dat jij deelgenoot wordt van deze ‘vermenigvuldiging’, kom dan naar een van de open dagen. Het is ook mogelijk om in april, mei of september een gratis proefles van de Evangelische Toerusting School te volgen.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI