Dank voor de koffie

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

De geur. De kleur. Alles wat een plek tot een thuis maakt. De geur van koffie die zo’n 60 tot 70 mensen per dag naar het Aanloopcentrum van Stem in de Stad lokt. De geur in combinatie van fantastische vrijwilligers die die koffie zetten en onze gasten een warme plek bezorgen. Dat alles wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp van veel van jullie. En daarvoor zijn we, namens onze gasten, heel dankbaar. Tegelijkertijd is een plek als het Aanloopcentrum meer nodig dan ooit. Een plek waar mensen op verhaal mogen komen en even niks anders hoeven dan er zijn. Een plek waar niemand ze op de huid zit, waar niemand ze ter verantwoording roept. Samen met onze vrijwilligers, samen met jullie.

Kalle Brusewitz is coördinator van het Aanloopcentrum. “Iedereen mag en kan hier zichzelf zijn. Verbinding kan je alleen maar krijgen doordat je elkaar ziet of hoort. Zolang je de mensen om je heen het gevoel geeft dat je ze ziet, dat ze belangrijk zijn, ben je een heel eind. Ook is het belangrijk dat je geen oordeel hebt. De vrijwilligers zetten zich vol overgave in voor mensen die het minder hebben en gaan daar op een normale manier mee om. Er is hier sprake van gelijkwaardigheid van de gasten en de vrijwilligers.”

Wil je helpen? We hebben altijd koffie nodig. En als je eens wat anders wil geven dan koffie, dan geven we onze gasten er ook graag een koekje bij.

Je kunt het tussen 11 en 13 uur (alleen dinsdag t/m vrijdag) of tussen 14 en 16 uur afgeven bij Stem in de Stad, Nieuwe Groenmarkt 22 in Haarlem. Dank! Heel veel dank!

Kijk hier voor andere momenten van aandacht & hulp bij Stem in de Stad.

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI