Ceremoniemeester voor het Feest van God

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

De editie van Opwekking 2017 was voor de Haarlemse Talitha Grotenhuis-Nawijn de laatste als aanbiddingsleider. Ze stopt met deze bediening, want ‘soms is het goed om verder te gaan en ruimte te maken voor de nieuwe generatie en voor iets nieuws in je eigen leven.’

In het blad Opwekking Magazine blikt ze terug op haar periode in deze bediening. Ze vertelt dat het accent de laatste jaren meer op vrijheid in aanbidding is gaan liggen. De zangers en muzikanten komen los van tekst en noten en zijn hierdoor meer met hun hart dan met hun hoofd bezig.
Ook bij het jaarlijkse Zangfestijn (in maart tijdens de opnames van de nieuwe Opwekkings-cd) is de laatste jaren een en ander gewijzigd.

Talitha leidt regelmatig een projectkoor, ook in Haarlem, geeft individuele zanglessen en verzorgt workshops. Bij al haar uitvoeringen nodigt ze de aanwezigen uit om mee te gaan naar de Koning. Ze ziet zichzelf als de ceremoniemeester die mensen uitnodigt voor Gods feest. ‘Het mooiste is als mensen verbinding met God gaan krijgen.’

Op 5 september is ze in Haarlem een basiscursus zang van 10 lessen gestart. In de cursus wordt gewerkt aan o.a. je houding, de ademhaling, een borst-kopstem, gezond hard zingen, energiek zacht zingen, meerstemmigheid en zingen met lef! Mail haar voor meer informatie.

Klik hier voor het complete artikel in Opwekking Magazine.

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI