Kayleigh Knight is al jaren betrokken bij #IMPACT, en daarvoor bij Sonrise. “In de eerste week van de zomervakantie heb ik weer meegedaan met de sportweek in Beverwijk. Daar hebben wij hele leuke activiteiten gedaan zoals een stoepkrijtwedstrijd, een schermclinic, een zeskamp en ‘Heel Beverwijk bakt!’.

Voor het eerst sinds een aantal jaar hadden wij in deze sportweek weer vijftig kinderen op het veld, hierdoor ervaarden wij echt dat God bezig is in de wijk. Dit hebben we gezien door mooie gesprekken die we mochten voeren met de kinderen, maar ook met ouders en andere buurtbewoners. En ook in het enthousiasme voor alle activiteiten die gepland stonden. Zo was ‘Heel Beverwijk bakt!’ een nieuwe activiteit en wisten we niet goed of het zou aanslaan én hoeveel mensen er zouden komen. Uiteindelijk stond de hele hal van de kerk vol met mensen vanuit de kerk en vanuit de buurt. En er stonden allemaal lekkere dingen op tafel.

In de week hebben we God ook veel ervaren in de kleine dingen, zoals rust op het veld of in de stille tijd met het team. In de #IMPACT sportweek in Beverwijk hebben we echt mee gekregen dat we dit zeker de komende jaren nog moeten blijven doen, omdat God nog heel veel aan het doen is in de wijk! Een van de allerleukste dingen vond ik dat er vorig jaar een Duits gezin was langsgekomen en die vonden het toen zo leuk dat ze er dit jaar weer waren. Op maandag waren ze er en ze zijn de hele week bij de activiteiten geweest. De zondag na de sportweek zijn ze ook naar de onze kerk in Beverwijk geweest! Heel tof.”