Heeft u een hart voor onze stad en regio? Verlangt u ernaar dat het geluid van Gods waarheid en liefde nog meer in onze stad te horen is? Geef dan aan Geloven in de Stad.

Met uw gift maakt u mogelijk dat honderden kinderen genieten van Sonrise, dat vluchtelingen een warm welkom krijgen in de kerk, of dat jongeren in de stad samen gaan optrekken rond een geopende bijbel.

Medewerkers van Geloven in de Stad werken als vrijwilliger of leven op basis van een vriendenkring. Dit laatste betekent dat een groep mensen door giften in het salaris van die medewerker voorziet.

Daarnaast heeft Geloven in de Stad als organisatie ook giften nodig om jongeren en om kerken te blijven helpen Gods liefde te verspreiden.

Het is mogelijk Geloven in de Stad of een medewerker te ondersteunen met een eenmalige of een structurele gift. De steun aan een medewerker geschiedt via de stichting Steun Mensen in Beweging.

Zowel Geloven in de stad als Steun Mensen in Beweging zijn door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), zodat giften aan beide organisaties aftrekbaar zijn voor de belasting.

IBAN: NL48INGB0655098550
BIC: INGBNL2A

Bedrag