Onze verlangen voor de komende jaren is om meer impact te hebben in de stad. Dat vraagt andere vormen van samenwerken en organiseren. Meer initiatieven gedragen door meer gemeenten samen. Een belangrijke focus is het starten van nieuwe vormen van kerk-zijn.

Door deze visie ontwikkelt de beweging zich op dit moment snel. Dit betekent dat meer coördinatievermogen en organisatiekracht wordt gemobiliseerd.
Daarom zijn wij als beweging op zoek naar mensen die graag hun gaven en talenten inzetten om God te dienen in Haarlem en zoeken wij een assistent voor de coördinator van Geloven in de Stad.

Sonrise is een interkerkelijk evenement waarbij we door middel van sporten en sportclinics, barbecues en andere activiteiten het evangelie en de liefde van God in de wijken willen delen. We richten ons daarbij in eerste instantie vaak op jongeren omdat van daaruit contacten met kinderen en met ouders en andere buurtbewoners eenvoudig groeien. Maar Sonrise is niet alleen die ene projectweek, het gaat om het bouwen van relaties en communities door het hele jaar heen.

Sonrise wordt op de verschillende locaties georganiseerd door zelfstandige teams vanuit de wijken en de lokale kerken. Daarnaast verzorgt een Sonrise projectteam de voorbereidingsconferentie en allerlei gezamenlijke activiteiten. Om dit gave en cruciale project te leiden zijn wij op zoek naar een projectleider Sonrise Haarlem.

© 2021 Geloven in de Stad

Volg Geloven in de Stad: